CheckMyBones
Vi skapar funktionella och snygga hemsidor åt småföretag. Vi bygger i WordPress och det ingår alltid responsiv design i priserna. Kontakta oss gärna för offertförfrågningar.
Hemsida, hemsidor, småföretag, Täby, webbdesign, ny webbplats, ny hemsida, ny hemsida Stockholm, bygger hemsidor, bra pris hemsida, responsiv design
16618
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16618,bridge-core-2.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

CheckMyBones

Om kunden

CheckMyBones är ett samarbete mellan Sectra, som är teknisk leverantör, och Marjut Sohlman, medicinskt ansvarig. Vi delar en förhoppning om att Sverige ska bli ett föregångsland vad gäller nationell satsning för benskörhet.

Date
Category
Hemsidor, Senaste projekten
About This Project

Vi fick i uppdrag att bygga en ny informativ hemsida till företagen Sectra AB och Ortho Human. Sidan informerar om sjukdomen benskörhet och skulle lanseras inför Almedalen 2015. Krav på sidan var responsiv design, lätt att uppdatera (via WordPress och grafiskt verktyg), modern design med bildspel och kontaktformulär.